søndag, februar 19, 2006

Endeleg på skihytta

Så var eg der endeleg i dag. På skihytta, omlag ei mil innanfor Vadsø.
Kunne gli oppover på nye ski. Har endeleg skifta etter femten år.
Framme på hytta kjøpte eg varm saft og greier.
Uheldigvis (og veldig typisk. Det er ikkje første gong det skjer) gløymde eg å setja i minnekort i kameraet. Så hendinga kunne ikkje visast fram.
Men eg svergar; Eg var der.
(Og namnet mitt finn de forresten i hytteboka).
Oh, yeah...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vi tror deg! ;-)Forøvrig husker jeg godt at vi kunne "godskrive" 1,6 mil fram og tilbake til Vinika på skikortet vi hadde på barneskolen. Det var om å gjøre å gå lengst på ski. Sirlige søyler ble tegnet i klasserommet. Så mye har hver og en gått til nå... Så mye har klassen gått til nå... Et barndomstraume for de av oss som var "skinerder". Gud, som jeg mislikte disse kjempeflinke skigåerne som spiste kilometer etter kilometer til søylediagrammet. ;-)Jeg var mest å finne på biblioteket. Og der fikk man ikke godskrevet en ting.

19 februar, 2006 23:39  
Blogger othilie said...

(humre, humre) til -dette er en jubel. Stemmer at det var lite godskriving på biblioteket. Men jeg var så dårlig på det med sport, i allefall hvis en skulle konkurrere at jeg gikk helt glipp av at jeg burde hige etter å være som idrettsungdommen; rask og best. Av og til så er det deilig å ha vært litt autistisk anlagt;-), ikke medisinsk forstand men mentalt.

Ingen i Norge ville vel jugd på seg at de har vært på Skihytta. Om det var tatt bilder eller ikke. Det ville være begynnelsen på undergangen den dagen vi trauste nordmenn juger på oss turer i marka! Jeg tror deg, jeg ville trodd hvem som helst bare de snakket norsk angående en så alvorlig sak!

22 februar, 2006 23:06  

Legg inn en kommentar

<< Home

Dersom du klikker på nokre annonser, gir du eit lite bidrag til nettsida.